JULEFERIE!

Vi tar juleferie fra og med tirsdag 22. desember.  Vi åpner i våre nye lokaler i Griniveien 6 mandag 4. januar 2016.

God jul og godt nytt år!

En kommentar om “JULEFERIE!

 1. Trygve Slatleim sier:

  Til: Audiograf Heidi Maudal.
  Fra: Trygve Slatleim tslatlei@online.no
  Jeg er klar over at min erfaring med mitt nye høreapparat er relativt ung, men jeg vi gi en tilbakemelding allerede nå fordi jeg har hatt en så positiv opplevelse av å få dette hjelpemiddelet. Først vil jeg si at de forstyrrelsene det var snakk om overhodet ikke har noe neagtive påvirkining på meg. Tvert i mot er det slik at min øresus som jeg har hatt ¼-århundre (den har aldri plaget meg særlig fordi jeg har hatt evnen til å ignorere den) har blitt redusert. På det venstre øre kan jeg fortsatt hører den litt høyre frekvensen, men på det venstre øret med en litt lavere frekvens er den blitt helt borte.
  Men det som fasinerer meg mest er følgende: For snart 10 måneder siden hadde jeg et slag som traff midt i mitt talesenter. Jeg kunne ikke finne et ord de første timene etter slaget. Fortsatt må jeg konsentrere meg for å snakke tydelig. På veien hjem sier kona mi : jeg synes du snakker mye bedre også. Til min egen overraskelse synes jeg selv også nå når jeg kunne høre min egen tale at den liknet mere på mitt gamle meg enn det jeg hadde opplevet de siste 10 månedene. Er dette et kjent fenomen eller er det jeg som har fått et psykologisk boost fordi jeg har hatt denne positive opplevelsen av å ha fått min verbale kommunikasjonsevne tilbake?
  Ha en fin dag.
  Trygve.
  PS. Jeg sender denne på en tråd jeg fant på http://WWW.nesensia.no og håper meldingen kommer til rette vedkommende.

Legg igjen en kommentar